logo

White heads on nose

Share on facebook
Share on twitter

Full Video: BEST REMOVAL BLACKHEADS AND WHITEHEADS ON NOSE

84 141 views | 27 Aug. 2020

♥ Thank you for

♥ Thank you for watching!!!

♥ Please like & share videos if you love its!

♥ Subscribe Suri Nguyen Channel: http://bit.ly/2lCMovI

--------------------------------------------------------------------

♥ Watch more videos:

Blackheads & Whiteheads ► http://bit.ly/2KAvJrC

Acne Treatment ► http://bit.ly/2KCyfOi

Cyst Popping ► http://bit.ly/2tXFCWg

--------------------------------------------------------------------

© Copyright by Suri Nguyen

☞ Do not Reup

Suri Nguyen

After Suri posted Suri Job 68, so many people comment Suri stole video from others. So, today Suri post original video (non-edit) for everyone. This is things Suri want to talk my fans, all of videos posted on Suri Nguyen Channel are Suri's Team.

bblonde 66

I would love this video if you could zoom in a little!!??

eramirz ramirez

What is it with her on the nose? 8 minutes just on the nose!!!!????

Josiane Mielcarek

??

Taunie Braito

I hate how they never keep the damn camera on the area they're popping. At least one time in EVERY video we have numerous moments with not being able to see the pop. Annoying

Susannah Carosi

very good video thank you

Cynthia Mahoney

Also appreciate the small gauge needle rather than scalpel!

Dottie Helton

You already posted this before

houseofbeauties81

??

Cecilia Mesquita

Gostei não...

marlen tremblay

moi l'extraction du nez j'aime pas

Isabel Santos

Great job.??

Big Star

This is stolen and I've seen before.
Lousy technique nevertheless.

kourin m8

the same intro as mondo animations...

Barbara Channell

Technical and precise. She took her time and did a good job. ?

Trang Ngọc

Mụn là vấn đề rất được nhiều người quan tâm vì mụn cũng khiến ai thiếu tự tin cả. Bản thân mình cũng vậy í, trước đây mặt lên rất nhiều mụn , tự nhìn mặt còn thấy ghê nữa là ra đường đứng đối diện giao tiếp với người khác cơ chứ.Mình cũng bỏ ra bao nhiêu tiền bạc để đi spa và dùng cũng rất nhiều sản phẩm để điều trị nhưng ko đỡ mấy lại còn thêm nhiều sẹo rỗ vì mấy chỗ m đi nặn chắc là ko nặn cho m chuẩn. M buồn lắm , toàn lang thang các trang mạng xem mẹo để làm theo thôi , nhưng mà mãi ko hq nên cũng chán . May sao đợt đầu khi lên học đại học m được đứa bạn trong lớp giới thiệu về chị này chuyên chữa trị hoàn toàn bằng thuốc nam hay lắm, Nó trước mụn như m mà da như em bé, ko thấy vết gì luôn. Mình cũng đã nhờ chị tư vấn rõ hơn về sản phẩm và cũng yên tâm điều trị. Mình đã điều trị với 1 liệu trình chỉ trọn vẹn 2 tháng và thấy da m khỏi hoàn toàn mụn luôn và đầy sẹo lên bất ngờ, Sau khi dừng điều trị cho đến nay đã được hơn 1 năm nhưng vẫn thấy da rất ok , rất mịn màng , căng bóng nữa chứ, như da được tái sinh lần nữa vậy. Nhìn thích lắm luôn. Từ khi da mặt mình khỏi mụn thì đã tự tin đi chơi mà không cần đeo khẩu trang nữa, cũng không ngần ngại về mấy đồ cay nóng. Mình cũng đã giới thiệu cho bạn bè sử dụng và họ đều cho rằng rất yên tâm khi điều trị cũng như rất hiệu quả. Thông tin chị ấy là 0973564326 được tư vấn. M thấy chị ấy nhiệt tình hd m quá, nên m chữa khỏi lâu rồi thi thoảng mách cho các bạn dc biết Mụn là vấn đề rất được nhiều người quan tâm vì mụn cũng khiến ai thiếu tự tin cả. Bản thân mình cũng vậy í, trước đây mặt lên rất nhiều mụn , tự nhìn mặt còn thấy ghê nữa là ra đường đứng đối diện giao tiếp với người khác cơ chứ.Mình cũng bỏ ra bao nhiêu tiền bạc để đi spa và dùng cũng rất nhiều sản phẩm để điều trị nhưng ko đỡ mấy lại còn thêm nhiều sẹo rỗ vì mấy chỗ m đi nặn chắc là ko nặn cho m chuẩn. M buồn lắm , toàn lang thang các trang mạng xem mẹo để làm theo thôi , nhưng mà mãi ko hq nên cũng chán . May sao đợt đầu khi lên học đại học m được đứa bạn trong lớp giới thiệu về chị này chuyên chữa trị hoàn toàn bằng thuốc nam hay lắm, Nó trước mụn như m mà da như em bé, ko thấy vết gì luôn. Mình cũng đã nhờ chị tư vấn rõ hơn về sản phẩm và cũng yên tâm điều trị. Mình đã điều trị với 1 liệu trình chỉ trọn vẹn 2 tháng và thấy da m khỏi hoàn toàn mụn luôn và đầy sẹo lên bất ngờ, Sau khi dừng điều trị cho đến nay đã được hơn 1 năm nhưng vẫn thấy da rất ok , rất mịn màng , căng bóng nữa chứ, như da được tái sinh lần nữa vậy. Nhìn thích lắm luôn. Từ khi da mặt mình khỏi mụn thì đã tự tin đi chơi mà không cần đeo khẩu trang nữa, cũng không ngần ngại về mấy đồ cay nóng. Mình cũng đã giới thiệu cho bạn bè sử dụng và họ đều cho rằng rất yên tâm khi điều trị cũng như rất hiệu quả. Thông tin chị ấy là 0973564326 được tư vấn. M thấy chị ấy nhiệt tình hd m quá, nên m chữa khỏi lâu rồi thi thoảng mách cho các bạn dc biết..

Suvam Dutta

Is it painful

Cynthia Mahoney

Thank you! Very satisfying and tension reducing!

glaptic

DO NOT USE A NEEDLE TF

Roxann Jones

is this the same nose as yesterday's video? just oil and dirt

Suri Nguyen

Suri Job 68 was edited from this video: https://youtu.be/1ryo_js84Qg

Kathy Burnum

Perfect pops Suri!!
❤️?❤️?❤️?❤️

softcindy

Maybe it’s time to put your name or sticker on your gloves.

Suri Nguyen

WHY I DON’T WRITE MY NAME ON GLOVE?

Because Suri is not one person, Suri is a team of poppers. And it’s unnecessary, cause I can add water mark “Suri Nguyen” when I edit video.
Only on Suri Nguyen Channel, you watch so many other technics and poppers. You must feel happy about that, instead of write unacceptable comment.

Lou Shark

Noses disgust me

reo ****** Wi-Fi giga unlimited support.

バンペイユ?Banpeiyu?晩白柚?
My teacher sent me to eat from Taiwan while I was traveling.
Still, at that time, my daughter was small, and I was enjoying "Vampire", "Bampeiyu", and ""晩白柚" When I go to Taiwan, I want to try spa and treatment.

Stephanie Norsworthy

One of the best nose videos out there! Well done :)

Nora Woods

The whiteheads just come right back

Isabelle Tartempion

??suri

Sandi O'Donovan

Cannot believe you shared this video.. Cannot see any extractions only gloves..

Nora Woods

I just read a article that said whiteheads are acne