logo

Spf 50 pa+++

Share on facebook
Share on twitter

REVIEW SKIN AQUA TONE UP UV ESSENCE SPF 50 PA+++ | SKIN AQUA VS BIORE UV AQUA RICH WATERY ESSENCE

20 907 views | 22 May. 2020

Assalamualaikum wr.

Assalamualaikum wr. wb.

Divideo kali ini aku mau review first impresion aku menggunakan skin aqua tone up uv essence yang sekarang lahi hits dan baru mulai beredar di pasaran Indonesia.

Selain itu aku juga beatle dengan sunscreen aku yang lama yaitu Biore Qua Rich Watery Essence.

Pengen liat gimana hasilnya? tonton video ini sampai habis yaaa..

Link Shopee Skin Aqua:

https://shopee.co.id/Skin-Aqua-Tone-Up-UV-Essence-SPF-50--i.8910897.3933896448

Semoga video nya bermanfaat, jangan lupa LIKE, SHARE, COMMENT, and SUBSCRIBE yaa...

Terimakasih :)

-------------------------------------------------------------------------------

Find me on my Instagram:

https://www.instagram.com/ramara.l

Find me on my Twitter:

https://twitter.com/ramaaaraa

Opening video by:

https://www.instagram.com/laskarwibowo

---------------------------------------------------------------------

SELAMAT MENONTON ❤

Hastag: skin aqua tone up uv essence ingredients skin aqua tone up uv essence review indonesia skin aqua tone up uv essence mint green skin aqua tone up uv essence mint green review skin aqua tone up uv essence spf 50+ pa++++ skin aqua tone up uv essence lavender skin aqua tone up uv essence review skin aqua tone up uv essence amazon skin aqua tone up uv essence alcohol skin aqua tone up uv essence spf50+ pa++++ skin aqua sunscreen recommended sunscreen recommended untuk kulit kering sunscreen recommended untuk kulit kombinasi sunscreen recommended untuk kulit sensitif sunscreen recommended untuk remaja sunscreen recommended female daily sunscreen recommended untuk kulit berminyak sunscreen recommended untuk kulit berjerawat sunscreen recommended murah recommended sunscreen for acne prone skin recommended japanese sunscreen sunblock recommended indonesia sunblock rekomendasi sunblock rekomen sunscreen rekomen sunblock recommended sunscreen korea recommended recommended korean sunscreen sunscreen lokal recommended recommended sunscreen lotion best sunscreen lotion recommended by dermatologist recommended sunscreen lotion for oily skin recommended sunscreen lotion for dry skin sunscreen paling recommended recommended physical sunscreen best sunscreen quora recommended sunscreen indonesia sunscreen recommended spf recommended sunscreen untuk wajah sunscreen wajah yang recommended sunscreen yang ringan sunscreen yang terbaik sunscreen yang recommended sunscreen yg recomended sunscreen yg paling bagus sunscreen yg spf 50 sunscreen review indonesia sunblock review female dailytone up uv essence vs biore biore skin aqua tone up uv essence one up uv essence by skin aqua tone up uv essence by skin aqua review tone up uv essence by skin aqua (spf 50+ / pa++++) biore skin aqua tone up uv essence review skin aqua tone up uv skin aqua tone up uv essence spf 50 tone up uv essence de skin aqua skin aqua tone up uv essence ebay review skin aqua tone up uv essence skin aqua tone up uv essence fake skin aqua tone up uv spray skin aqua tone up uv essence guardian skin aqua tone up uv essence green skin aqua tone up uv essence mint green ingredients skin aqua tone up uv essence limited mint green harga skin aqua tone up uv essence skin aqua tone up uv essence indonesia sunplay skin aqua tone up uv essence price in japan skin aqua tone up uv essence spf 50+ pa++++ ingredients skin aqua tone up uv essence japan skin aqua tone up uv essence japan price skin aqua tone up uv essence jp kegunaan skin aqua tone up uv essence skin aqua tone up uv essence lightweight skin aqua tone up uv essence malaysia skin aqua tone up uv essence mint skin aqua tone up uv essence review malaysia skin aqua rohto new sunscreen tone up uv essence skin aqua rohto new sunscreen tone up uv essence spf50 skin aqua tone up uv essence spf50+ pa++++ review sunplay skin aqua tone up uv essence spf50+ pa++++ review skin aqua tone up uv essence reviews review skin aqua tone up uv spf 50+ pa++++ skin aqua tone up uv essence spray skin aqua tone up uv essence sunscreen skin aqua tone up uv essence vanilla skin aqua tone up uv essence watsons skin aqua tone up uv essence spf50+ pa++++ skin aqua tone up uv essence 2020 skin aqua tone up uv essence spf 50+ pa++++ review sunplay skin aqua tone up uv essence spf50+ pa++++ 50g

Dinni Liddiniyah

Sunscreen ini cepet kering nya ngga sih kak? Kalo dipake in bedak twc gitu bikin kyk dempul & crack ngga?

Aprilia Misdawati

Bikin kulit jd abu abu gak kak?

24 naura batrisyia

setauku skin aqua yg uv essence ini untuk kulit kombinasii dan setelah baca komentar, mba nya kan berminyak di T zone sedang yg lainnya dry.... kemungkinan sih itu jenis kulit kombinasi (maaf kalau salah) mungkin krn itu bisa cocok

EL Haserio

sunscreen tone up ini bikin berminyak dan malah jatuhnya tone down bukan tone up, di kulitku yang kombinasi

Azeek Zero

Harganya berapa kaka?

Ndoro Imoo

Cusss kejar 1k subs ♥ ♥

putri bapaknya

Apa aku harus coba skin aqua yg ini??? ??
Krena ga cocok pake skin aqua yg biasa ??

Ketut Budiasa

Kalo kulit berminyak dan berjerawat ccok gak kak pke yang skin Aqua tone up essence?

Fazila Windy

Hi kak, klo ukuran sunscreen biore yg travel size berapa ml ya? Sama harganya kisaran berapa ya kak?

Alexander Deswandi

Kalau untuk menghilangkan beks jerwt dn muka berminyak yg mna yg cocok ka

Afni Novita

Ini bisa digunain selain diwajah ga ka?

zhafira affanin

Jenis kulitnya apa kak?

Alicia Verdyanto

Kak,itu kalo ditimpa pake bedak,agak siangan gitu bisa berminyak gitu ga kak?trus itu bisa tahan sampe berapa lama ya kak?

24 naura batrisyia

setauku skin aqua yg uv essence ini untuk kulit kombinasii dan setelah baca komentar, mba nya kan berminyak di T zone sedang yg lainnya dry.... kemungkinan sih itu jenis kulit kombinasi (maaf kalau salah) mungkin krn itu bisa cocok

fitry zelilan

Teksturenya mirip yg biore gak ya?? Soalnya aku suka banget yang biore water essence tp masih mau nyari yg tone up jg

Rizkaa Salmaa

Semakin mantep mau beliii makasih kak

Fruity Mango

Akhirnya ada yg review product ini

Eka Fitriyani

Harus pke pelembab dlu ga?

Maulana Aji

Buat laki laki bisa gak? Di indomaret atau alfamart sudah ada belum?

users

Kak, yang mana cocok buat kulit kering?

Karunia Ra

Hi....
Yang tone up skinaqua itu lebih mirip Laneige atau Pond's?
Kalau Laneige bikin glowing
Kalau Pond's dikulit keset..
Atau lebih mirip tone up-nya innisfree ya????

Cahaya Official gacha life_216

Kak Kalo Yg Biore aku Baru Beli nih , Dan Mau Riviu , Berminyak Gak Kak Pas Di Pake Di Muka Dan Beraktivitas?

Rizki Dewi Septiani

Smpe hr ini dipake ada komplen apa kak sm tu produk? Udh nemu minusnya ga? Trs mo nanya jg dong, di ingredientsnya ada alkoholnya ga kak? Thx

MUSLIMAH CHANNEL

Ka ini udh ada sunscreen nya ga ya

Rosy Nopra

Hasilnya matte finish ga kak?

Crazy Device

Semakin cantik aja kakak??

Soffyea fyeaa

Ada paraben atau tidak ya?btw sesuai untk remaja berumur 15 tahun?

Oktavena Danar

Kak kalau di kulit yang agak hitam dan belang itu bakalan jadi abu-abu gak?

Miemie 58

Gue make sunscreean ini abu2 karena kulit gue kuning langsat.. Klo buat orang yg kulitnya putih pasti lbh bagus dan glowing

yayaya yuhu

kalo untuk kulit berminyak cocok ga?

NURUL HIKMAH

Salam kenal kk q juga penasaran dg skin Aqua yg baru itu

qiciq qemetot

salam kak, bleh buat review skin aqua tone up uv mint green? yg warna biru kuning...hehe

Rizki Surya

Kalo kena air gimana kak? Luntur putih2 gt nggak?

inaya el-maula

Terlalu cerah ringlight nya kak

Spf 50 pa+++

Share on facebook
Share on twitter

La Shield FISICO SUNSCREEN REVIEW- SPF 50 PA +++ | FRAGRANCE-FREE SUNSCREEN

874 views | 26 Nov. 2020

La Shield FISICO SUNSCREEN

La Shield FISICO SUNSCREEN REVIEW- SPF 50 PA +++ | FRAGRANCE-FREE SUNSCREEN

La Shield Sunscreen Gel- Buying Links

Amazon- https://amzn.to/2V2kBXx

Nykaa- https://nyk0.page.link/KrJnR4aJzisUbAhu9

Suncros Sunscreen Gel- https://amzn.to/3ldpOWR

#sunscreen #lasheild #srishtisdiary

Be Lucky

I have acne prone skin n I used it n it broke me out badly dear???

Payal Raut

Can you recommend any good sunscreen for dry acne prone skin?

Ayush Mishra

Very nice review... I have so much oily skin in summer so I'm looking a matte finish sunscreen ➕ good ingredients.??

Sneha Agrawal

Mam maine cosrx snail music 96 essence maine purchase karliya hai...? Kya mam mujhe Minimalist Alpha arbutin 2 % lena jaruri hai for uneven skin

Tina B

Hi, does the packaging box of this sunscreen come with any seal? Found one in my local pharmacy but didn't find any seal on the outer package, so I was wondering if the seal is broken or not.....

butterfly lovee

Hello dear... whats the difference between la shield 25% zinc sunscreen and natural zinc sunscreen....they are both physical sunscreen so why the different names tho??

shwetanjali srivastava

Thanks for sharing ❤️❤️❤️ u r very honest ❤️❤️❤️❤️❤️? keep it up

Padmini Rai

Mam maine cosrx rice mask bhut serch kia naykaa, beauybern,maccron,sb p out of stock h mam koi aur moistiureizer btaiye dry skin k lie

Salman Khan Crazy Fan

U explain very well ?? and bioderma micellar water can remove suncreen easily

NEELAM SRIVASTAV

Useful video

iai pyn

This sunscreen dont leave me wite caste..is that normal?

Sneha Agrawal

Mam mera combination skin hai aur mere face pe ek do dane rahte kya hi hai aur wo aate jate rahte hai.. So mai agar niamax d gel lagaau face par to kya result milega mujhe

vampire 20x

Lotus organics ki mineral based sunsceen aayi he... affordable bhi he...lekin koi you tuber review nhi kr raha he..kya aap kar sakti he review ?

Spf 50 pa+++

Share on facebook
Share on twitter

NEOGEN DERMALOGY Day-Light Protection Sun Screen SPF 50 PA+++

11 648 views | 28 May. 2018

See this product on

See this product on Amazon: https://amzn.to/2IZx6v8

-------------

The Neogen Dermology Day-Light Protection Sun Screen SPF 50 PA+++ is one of the first "prestige" brand sunscreens that I purchased from Sephora. This was several years ago when, due to hyperpigmentation, I made the decision to wear sunscreen every day and take better care of my skin. This is a sunscreen that I don't mind using, it is very hydrating, love the SPF 50, and has none of the mineral white cast. This also contains Isoamyl P-Methoxycinnamate to filter out UVB rays. The one thing I don't like about the Neogen Day Light sunscreen is that it contains a lot of fragrance ingredients like lemon oil, orange oil, lavendar, and arnica extract. This does have a very citrus-y scent but it does dissipate eventually. If you have very oily skin you might want to use this over a mattifying primer because this does contain a lot of hydrating ingredients. This is a sunscreen that I will probably repurchase in the future because it is so great for days when my skin is feeling dry but needs sun protection.

...

https://www.amazon.com/shop/nobsbeauty

I am proud to offer my very own beauty products at Amazon. We are starting small but hope to grow these offerings. Take a look and if you can pick one or two up, it helps keep this channel truly independent.

...

Help support this channel by clicking this Amazon link before you do your Amazon shopping - https://www.amazon.com/shop/nobsbeauty

www.noBSbeauty.net

永恋

Love your dog cuteeee... nice review tnx

Francisco

Hey, since this sunscreen is now a bit expensive (in my country). Do you have any recommendations on a good sunscreen like this? I have not found any other product the same or better. and I have really tried many of them

Jenny Lee

Another thoughtful Review. Thank you! Cheers for the heads up regarding fragrance. Great to hear it’s alcohol free though! Have you tried the Etude House surprise mild finish 50+? The price is ridiculous and it does not leave a white caste and provides a matte finish. I’m from Australia (hope you enjoyed visiting here) and the sun is very unforgiving during summer

E. Silva

Hello. What did you wear on your face ? Your cheeks look dirty like you apply cream bronzer but you forgot to blend. Sorry, if you check this video you will understand.

CJGem 80

This sunscreen is great. Just purchased it from Sephora and I've been using it for about 4 days now.

Lacey Anders

I love using this sunscreen! :)

juj b

You need more subs !
Thank you for another informative review! Xox

candice german

As always, I love your honest opinion... I've been debating for months on a physical or chemical sunscreen.... I'm 59 years old and my skin has gone through many changes - I've noticed after I apply all of my oil, moisturizer, sunscreen, and foundation in the mornings I look like a grease ball - any suggestions? Also, I've been having a problem with the front and top of my hair becoming greasy after I apply all of my facial products day or night - any suggestions? Thank you in advance....

Jenna Jueco

could you review missha sun milk?? and also is amazon a safe place to order? i don’t know if they’re selling fake stuff! thanks for your review!!

Annie Turner

I love your reviews. I know you are a small channel and I’ve seen negative comments sometimes but please don’t quit. At 37 your channel is what I need. Do you have a video that talks about your skincare routine?